Renault kaalub vormel-1 sarjast loobumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelson Piquet (vasakul), Flavio Briatore ja Fernando Alonso.
Nelson Piquet (vasakul), Flavio Briatore ja Fernando Alonso. Foto: AP / Scanpix

Kui eile teatas Ferrari vormel-1 meeskond, et Rahvusvahelise Autoliidu eelarvepiirangu vastuvõtmise korral lahkuvad nad järgmisel hooajal F1-sarjast, siis Prantsusmaa päevalehe Le Figaro andmetel tuleb sama avaldusega peagi välja ka Renault meeskond.

Lisaks Ferrarile on autospordi kuninglikust sarjast loobumisele vihjanud ka Toyota ning Red Bull. Lisaks neile kahele meeskonnale kaalub F1-sarjas kaasa tegemist ka BMW Saber. Ent loobujate nimekiri võib veelgi pikeneda.

Prantsusmaa päevaleht Le Figaro kirjutas: «Meie informatsiooni kohaselt kavatseb Renault iim neljapäeval teatada samasugusest otsusest nagu Ferrari.»

Rahvusvaheline Autoliit FIA soovib järgmiseks aastaks sisse viia 40 miljoni Inglise naela suurust eelarvepiirangut ning võistkonnad, kes suudavad sellest kinni pidada saavad teatavaid tehnilisi vabadusi.
Võistkonnad, kes soovivad 2010. aasta maailmameistrivõistlustel osaleda peavad enneast registreerima 29. maiks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles