FC Flora juhtkonnas toimus vahetus

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko(paremalt), Mihkel Aksalu ja FC Flora tegevjuht Siim Juks ning  Nõmme Sotsiaalkeskuse lapsed
Vjatšeslav Zahovaiko(paremalt), Mihkel Aksalu ja FC Flora tegevjuht Siim Juks ning Nõmme Sotsiaalkeskuse lapsed Foto: FC Flora
Alates tänasest töötab endine FC Flora jalgpalliklubi juht Siim Juks Eesti Jalgpalli Liidu kommertsosakonnas. Tema asemel on tegevjuhi ametisse astunud Ljubov Lobõševa.

«See on minu karjääri loogiline käik ja ma ei tulnud siia ametisse niisama, mul on selle jaoks piisavalt teadmisi, oskusi ja kogemusi,» ütles värske Flora juht.

Ljubov on töötanud selles valdkonnas ligi kümme aastat, kuna armastab jalgpalli.

«Ma ei hakka suuri lubadusi jagama, aga annan endast parima, et FC Flora areng oleks edukas,» kinnitas ta.

Ljubov on pärit Sillamäelt, lõpetanud Tallinna Pedagoogikaülikooli filoloogia teaduskonna ning töötanud aastatel 2001-2007 Tallinna FC Levadias ja alates 2008. aastast Sport & Net Grupis. Viimased seitse kuud on ta tööl olnud FC Flora presidendi Aivar Pohlaku isikliku assistendina.

Siim Juks juhtis FC Florat viimasel kahel aastal.

«Sain suurepärase kogemuse tegevjuhina, puutudes Floras kokku jalgpalli erinevate tahkudega. EJLi kommertsosakonda tööle asudes saan kaasa võtta korraliku paki teadmisi ja oskusteavet klubimaastikult. Tänan kõiki Flora inimesi ja klubi koostööpartnereid toreda aja eest ning soovin klubile edu edaspidiseks,» märkis Juks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles