Saharov vahetas tavajalgpalli rannavuti vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Saharov (18) 2005. aastal
Aleksander Saharov (18) 2005. aastal Foto: Toomas Huik

Endine Eesti koondise ja FC Flora ääreründaja ning viimased aastad Nõmme Kaljus veetnud Aleksander Saharov otsustas edaspidi keskenduda rannajalgpallile.

Suure osa oma karjäärist vigastuste küüsis vaevelnud Saharov jätkab rannajalgpalli mängimist Eesti valitseva meistri Unibet/Nõmme Kalju ridades.

«Lõpetasin sellepärast, et minu organism ei armasta kunstmuru ning ka mina ei armasta seda,» kommenteeris Kaljus noortetöö- ning varustusejuhina jätkav mees.

Saharov tuli Floraga kolm korda Eesti meistriks ning lõi 25 koondisemängu jooksul ka ühe värava, aga traumad ei lubanud kõrgemale püüelda. Kaljus jõudis ta pooleteise hooajaga vaid 11 korda väljakul käia.

«Minu karjäär oli lühike ning ta jäi lühikeseks, sest vigastused hakkasid kimbutama, kuna amatöörina on väga raske end 100% konditsioonis hoida ja siis ei saanud end vormi aetud ja sellega kaasnesid vigastused,» nentis ta.

«Ma tänan oma perekonda ja treenerid nii jalgpalli kui ka muude spordialade pealt ja ka Kalju fänne, kes mind toetasid, kui ma need mõned harvad korrad platsil käisin. Loodan, et nad tulevad nüüd randa meiega, sest seal saab showd.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles