Eesti meistriks temposõidus tuli Rein Taaramäe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cofidise klubi profirattur Rein Taaramäe.
Cofidise klubi profirattur Rein Taaramäe. Foto: Erakogu

Prantsuse profitiimis Cofidis igapäevaselt leiba teeniv jalgrattur Rein Taaramäe tuli täna Viljandis Eesti meistriks eraldistardist sõidus.

Taaramäel kulus 40 kilomeetri läbimiseks 50.31,77, mis teeb keskmiseks kiiruseks 47,52 km/h, kirjutab rattaprofid.com.

Tuulise ja kergete vihmasagaratega võistlusel sõitis teise aja välja Ervin Korts-Laur ning kolmanda koha teenis Gert Jõeäär.

Taaramäe sõnul oli tal enesetunne sõidu jooksul väga hea. «Aga mul oli natukene võõras ratas, jõudu juurde pannes hakkasid jalad krampi minema ja pidin end natuke tagasi hoidma,» rääkis võitja portaalile rattaprofid.com. Kiitusi jätkus ka oma peamisele konkurendile Korts-Laurile. «Ervin on tugev vastane, ta on juba keha poolest hästi jõuline ning ta on piisavalt vastupidav ka.»

Taaramäe enne pühapäevast grupisõitu suuri lubadusi anda ei tahtnud, öeldes, et favoriidid on Janek Tombak ja Erki Pütsep, kes täna ei võistelnud.

Jaan Kirsipuu võistlus ebaõnnestus, sest 17. kilomeetril purunes tal kumm. Kummi vahetusele ja hoo uuesti üles võtmisele kulus umbes minut, pettunud vanameister kaotas lõpuks võitjale 3.23 ning sai 4. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles