Turner: Märtin võib WRC-sarja tagasi pöörduda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Märtin eelmisel aastal Richard Burnsi mälestusvõistlusel.
Markko Märtin eelmisel aastal Richard Burnsi mälestusvõistlusel. Foto: lisakavaney.fotopic.net
Markko Märtini mänedžer Paul Turner ütles täna Poola rallit vaadates, et ta ei imestaks, kui Märtin otsustaks lähiajal WRC-sarja tagasi pöörduda, kirjutab Sponest.

«Markko on ikka sama inimene. Ma poleks väga üllatunud, kui ta otsustaks tagasi tulla, kuid see on tema enda otsustada,» ütles Turner World Rally Radiole.

Märtini seni viimaseks jäänud MM-sarja etapiks oli 2005. aasta Suurbritannia osavõistlus, kus tema Peugeot 307 WRC õnnetult teelt välja kaldus ning kõrvalistuja poolne külg sai nii palju kahjustada, et tema kõrval istunud kaardilugeja Michael Park sai raskelt vigastada ning suri hiljem haiglas.

«Hiljuti testis Markko kolm päeva Fordi WRC autot ning alati pärast selliseid teste on Ford rallisid võitnud ning tundub, et ka see kord pole erand, sest Poola rallil tundub kõik niiviisi minevat. Olen üllatunud, et Malcolm Wilson (Ford tiimipealik) pole talle veel lepingut pakkunud. Ei tea, kas viimane on pastaka ära kaotanud,» jätkas ta.

«Markko on ikka veel väga hea piloot ning ta tegeleb hetkel erinevate testimistega. Ta on Fordi meeskonnas Mikko Hirvoneni ja Jari-Matti Latvala kõrval kui kolmas hääl, kellega kõik kahtlemata arvestavad. Samuti hoiab ta silma peal noortel Eesti rallisportlastel,» lisas Turner.

 

Tagasi üles