Martin Ervin hoiab maailmameistrivõistlustel liidripositsiooni

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Ervin
Martin Ervin Foto: Eesti Purjelaualiit

Hispaanias Cadizis toimuval juuniorite, seeniorite ja noorte Formula purjelaua maailmameistrivõistluste kolmanda päeva järel on seeniorite arvestuses võistlev Martin Ervin kindlalt liidripositsioonil. Noorte (alla 20-aastaste) klassis võistlev John Kaju on hetkel kuuendal kohal.

Hispaanias Cadizis peetava MM'i ilmaolud on kolme päeva jooksul olnud väga erinevad, alates väga tugevast tuulest (kuni 12m/s) ning suurtest lainetest kuni vaikse tuule ja väikeste laineteni. Eestlased on suutnud näidata häid sõiduoskusi kõikides tingimustes ning hetkel liidripositsiooni hoidev Martin Ervin on võitnud kaheksast sõidust seitse, edestades oma lähimat konkurenti hollandlast Adri Keet'i 8 punktiga.

John Kaju oli esimesel päeva noortearvestuses viies, teise päeva järel seitsmes ja pärast kolmandat päeva on Kaju tõusnud koha võrra - kuuendale kohale. Kaheksast võistlussõidust on Kaju olnud kahes kolmas ning ühe sõidu lõpetanud liidrina.

Täna on võistlejatel puhkepäev, reedel ja laupäeval sõidetakse võistluse viimased sõidud. Ilm on Cadizis surfiks ideaalne - päike paistab, õhk on ligi 30 kraadi ning merevesi on soojem kui nii mõneski Tallinna ujulas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles