Ecclestone loodab Alonsot järgmisel etapil Ferrari roolis näha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renault sõitja Fernando Alonso
Renault sõitja Fernando Alonso Foto: AP / Scanpix
Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone loodab, et järgmisena toimuval Valencia etapil istub Ferrari roolis vigastatud Felipe Massa asemel praegu Reanult´ rooli keerav hispaanlane Fernando Alonso.

Kuna Reanult´ meeskond sai Valencia etapiks võistluskeelu ning Massa lebab alles haiglavoodis, siis on juba Hispaania meedias spekuleeritud Alonso võimaliku liitumise üle Ferrariga, kirjutab motorsport.com.

Valnecia etapi korraldajatele valmistab praegu eelkõige muret asjaolu, et Renault´ võistluskeelu tõttu võib Alonso kodusest etapist eemale jääda.

«Kui Renault annaks Alonso vabaks ja Ferrari teda tahaks, siis see oleks parim asi vormel-1 sarja, Valencia ning ka kõigi teiste jaoks,» sõnas Ecclestone Saksamaa lehele Auto Bild.

Ecclestone kinnitas samal ajal, et võistluskeelu sai järgmiseks etapiks ainult Renault´ meeskond ning pilootidel on õigus Valencias võistelda.

«See oleks hea idee, kui Alonso võistleks Valencias Ferrariga,» põhjendas endine vormel-1 maailmameister Niki Lauda. «Vähemalt peaks Ferrari seda kaaluma. Selline asjade käik oleks hea nii Ferrarile, Hispaaniale, Alonsole kui ka vormel-1 sarjale.»

Tagasi üles