Rüütli ebaõnnestunud nali

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Tarmo Rüütli.
FC Flora peatreener Tarmo Rüütli. Foto: Peeter Langovits
Päris probleemideta ei möödunud ka Saaremaal peetud kohtumine FC Kuressaare ja FC Flora vahel. Mängu lõppedes skandeerisid Flora poolehoidjad klubi peatreenerile: «Tarmo Rüütli, tule siia!» Nõnda lemmikute loots tegigi. Tekkis väike möödarääkimine, kuni olukorda tuli rahustama Flora president Aivar Pohlak.


«Mingit märkimisväärset intsidenti ei tekkinud, lihtsalt kerge arusaamatus,» selgitas Pohlak, kelle sõnul sai teema alguse poolteist tundi enne mängu. «Rüütli viskas kahe Flora fänni suunas kohtumise eel kildu, kuid need ei mõistnud seda.»

Flora poolehoidjad on viimasel ajal võtnud hingeasjaks külastada suure pundiga ka võõrsil peetavaid kohtumisi, kuid nädal tagasi Sillamäel aset leidnud kraaklemine Ida-Virumaa esimeeskonna toetajatega on Flora fännid muutunud Pohlaku sõnul üsna tundlikuks. Seetõttu sõidab Pohlak kaasa ka 22. augustil peetavale kohtumisele Narva Transiga, et hoida asja kontrolli all.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles