Schumacher ei naasegi vormel-1 rooli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: Reuters / Scanpix

Michael Schumacher oli kaelavigastuse tõttu sunnitud loobuma esialgsest plaanist naasta vormel-1 sarja eelmisel etapil Ungaris vigastada saanud Ferrari piloodi Felipe Massa asendajana.

«Teatasin eile õhtul Ferrari presidendile Luca di Montezemolole ja tiimibossile Stefano Domenicalile, et kahjuks ei saa ma Felipe Massat asendada,» vahendab Eurosport seitsmekordse maailmameistri sõnu.

«Andsin endast kõik, et ajutine comeback tõeks saaks, aga minu suureks kurvastuseks seda siiski ei juhtu,» jätkas Schumacher, kes vigastas end veebruaris mootorrattaõnnetuses. «Kahjuks ei saanud ma jagu valust kaelas, mida tundsin ka Mugellos testides. Proovisime kõike, aga ei saanud sellest võitu.»

Schumacher tunnistas, et on üdini pettunud. «Vabandan Ferrari meeste ja mulle pöialt hoidnud fännide ees,» sõnas Schumacher. «Võin vaid korrata, et andsin endast kõik, et naasta. Nüüd ei jää mul muud üle, kui Ferrarile järgmisteks sõitudeks pöialt hoida.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles