Ferrari kavatseb Schumacheri siiski tagasi tuua

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: AFP / Scanpix

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri ajutine naasmine vormel-1 sarja küll nurjus, kuid Ferrari meeskond peab plaani sakslane uuel hooajal uuesti rajale tuua.

Ferrari president Luca di Montezemolo teatas teisipäeva hilisõhtul, et Ferrari tahab muuta reegleid ning saata uuel hooajal rajale kolm autot. Ja just kolmanda auto lubaks Montezemolo meeleldi Schumacherile, vahendab iltasanomat.fi.

«Võitleme senikaua, kuni kõikidel meeskondadel oleks võimalik võistelda kolme autoga, millest ühe annaksin hea meelega Michaelile,» teatas Montezemolo. «Minu arvates on kolm McLarenit ja kolm Renault'd parem kui kolm suvalist autot. Kui BMW ei osale, siis siin pole palju rääkimist, on vaid palju tegemist.»

Montezemolo rõhutas, et Schumacheril on endiselt palju anda vormel-1 sarjale, vaatamata kolme aasta pikkusele võistluspausile ja vanusele.

«Ta on 40-aastane, kuid jätkuvalt täiesti oma planeedilt. Minu arvates on vana meister parem kui noor keskpärane sõitja,» selgitas ta.

Naljakal kombel ajab Ferrari taas oma jonni, kuigi alles lepiti kokku, et tuleval hooajal kulusid vähendatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles