Kaká: me ei eksinud Tallinnas, lihtsalt massöör väsis ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna mängib Tallinnas maailma parim jalgpallur Kaka.
Täna mängib Tallinnas maailma parim jalgpallur Kaka. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Politsei teatel eile hommikul Tallinnas koos massööriga Linnahalli taha eksinud Brasiilia jalgpallitäht Kaká selgitas kodumaa meediale, et jutt eksimisest on vale ning tema sõnul sõidutasid temalt autogrammi saanud politseinikud nad tagasi hotelli vaid seepärast, et massöör ei jaksanud enam jalgsi kulgeda.

«Jalutuskäik oli tore. Linn on väga kaunis ning ma sain esimest korda elus isegi politseiautos sõita,» kirjeldas ta jalutuskäiku portaalile Folha Online, vahendab ohtuleht.ee.

USAst Eestisse saabunud Kaká ja São Paulost tulnud massöör Luis Alberto Rosan ei saanud Madridi Reali tähe sõnul pärast hommikusööki und ja otsustasid hotelli lähistel jalutuskäigule minna.

Kaká sõnul teadis ta igal hetkel tagasiteed hotelli, ent pärast seda, kui neile peale sattunud politseinikud olid kuulsalt pallivõlurilt autogrammi palunud, palus Rosan neilt küüti tagasi Radissoni hotelli. «Me ei olnud eksinud. Lihtsalt Rosan ei jaksanud enam jala käia,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles