Video: brasiillased ei tea Eestist midagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radisson SAS hotelli juures, mil saabus Brasiilia jalgpalli meeskond. Pildil poolkaitsja Gilberto Silva
Radisson SAS hotelli juures, mil saabus Brasiilia jalgpalli meeskond. Pildil poolkaitsja Gilberto Silva Foto: Peeter Langovits.

«Kui aus olla, siis ei tea ma Eesti mängijaist mitte midagi, aga see ei tähenda midagi. Me läheme väljakule peatreener Dunga juhtnööre täitma,» lausus Milano Interi ja Brasiilia jalgpallikoondise esiväravavaht Julio Cesar.

Eile jalgpalliliidule antud intervjuudes tõdesid kõik Brasiilia koondise mängijad, et nad ei tea küll Eestist midagi, kuid sellegi poolest nad ei alahinda oma vastast, vahendab soccernet.ee.

«Loomulikult peame vastasest lugu, ehkki me neist midagi ei tea. Dunga annab meile homsel mängueelsel koosolekul olulist infot. Elame-näeme,» lisas väravavaht.

Kui Eesti jalgpallist viiekordsed maailmameistrid eriti midagi ei oska pajatada, siis esmamuljed Eestist ja Tallinnast on neil siiski head. «Oleme alates saabumisest enamiku aja hotellis veetnud. Aga esmamulje - tegemist on väga ilusa ja puhta maaga, mis mulle meeldib. Siin on väga ilusad ja hästi riietatud inimesed. Mulle on Eesti sügava mulje jätnud,» lausus Felipe Melo.

Videot usutlusest saab näha siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles