Ford ootab Solbergi tagasi

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solberg
Petter Solberg Foto: AFP / Scanpix
Fordi rallimeeskonna juht Malcolm Wilson tahab, et sel hooajal Citroën Xsaral võistelnud Petter Solberg sõidaks hooaja kahest viimasest rallist ühe Fordiga.

Varem on Ford kinnitanud, et ei kavatse üheksa aastat tagasi Fordi meeskonnast nüüdseks MM-sarjast lahkunud Subaru meeskonda siirdunud Solbergi tagasi paluda, kirjutab Autosport.

Wilson oli esimene, kes pakkus 1999. aastal Solbergile võimalust sõita tehasemeeskonnas. Ent vahetult pärast Fordiga Uus-Meremaa rallil saadud 4. kohta liitus norralane Subaruga.

Eelmisel reedel kohtusid Wilson ja Solberg esimest korda pärast 2000. aasta augustit. Mõlemad on kohtumist viljakaks nimetanud. «Arutasime paljusid võimalusi ja ilmselt leidsimegi sobiva lahenduse,» märkis Wilson. «Meile meeldiks Petterit Fordi roolis näha ja kui saame, püüame teda aidata.»

Registreerumine Kataloonia MM-rallile lõpeb täna. Solberg kinnitas, et on ennast registreerinud, kuid auto on kokkuleppel korraldajatega lahtiseks jäetud. «Selle nädala lõpuks on pilt selgem,» lubas Solberg.

Kui Solberg ja Ford kokkuleppele ei jõua, loodab norralane Kataloonias startida Citroën C4 WRC roolis.

Tagasi üles