Briti leht: Rosberg läheb Brawni ja Räikkönen McLarenisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: AP / Scanpix

Briti ajalehe Daily Telegraph andmetel on praegu Williamsi vormel-1 meeskonnas sõitev Nico Rosberg sõlminud suusõnalise kokkuleppe Brawn GP, et võistleb järgmisel hooajal nende auto roolis, aga seda juhul kui Mercedes Benzi soov täitub ja nad omandavad Brawn GPs osaluse.

Teadaolevalt soovib Mercedes, kes omab ka 40 protsenti McLareni aktsiatest, et sakslane sõidaks kahel järgneval hooajal turunduslikel põhjustel ühes nende osalusega tiimis, vahendab Daily Telegraph.

Mercedes ei soovinud Rosbergi võimalikku siirdumist Brawni kommenteerida, kuid Mercedes-Benz Motorspordi asepresident Norbert Haug on huvi tunnistanud. «Nico on üks variantidest,» sõnas Haug. «Ta on kandidaat ja me vestleme temaga.»

Kui Rosberg siirdubki Brawni, jääb veel vaid üks piloodikoht vabaks ja Daily Telegraph spekuleerib, et praeguse MM-sarja liidri Jenson Buttoni väljavaated pole just kõige paremad. Nimelt polevat Mercedes Buttonist eriti huvitatud, kuna maailmameister Lewis Hamiltoni näol on neil McLarenis juba üks britt olemas ja teist pole enam vaja, olgugi, et teise meeskonda.

Rosbergi Brawni siirdumisega oleks Daily Telegraphi andmetel üsna tõenäoline, et McLareniga liitub Kimi Räikkönen, kes sealt tiimist 2006. aastal lahkus.

Räikkönenil on Ferrariga leping 2010. aasta lõpuni, ent väidetavalt on Ferrari valmis soomlasele järgmise aasta palga ära maksma ja siis temast loobuma.

Tagasi üles