Avariisse sattunud Bendtner: jumal päästis mind surmasuust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicklas Bendtner
Nicklas Bendtner Foto: PA Wire Press / SCANPIX

Eelmisel pühapäeval autoavarii teinud Arsenali jalgpalliklubi taanlasest ründaja Nicklas Bendtner väidab, et pääses õnnetusest eluga vaid tänu imele.

Bendtner oli pühapäeval teel Arsenali treeningule, kui sõitis oma 120 000 naelsterlingut maksva Aston Martiniga teelt välja vastu puud, kirjutab Daily Mail.

Avarii tõttu pidi Bendtner vahele jätma teisipäevase Meistrite liiga kohtumise Olympiakosega, kuna tema põlved said kõvasti põrutada ning ta tundis õlas valu.

21-aastane Taani koondislane, kes loodab pühapäevases mängus Blackburni vastu taas platsile joosta, tunnistas, et on äärmiselt tänulik, et ta sellisest õnnetusest eluga pääses.

Bendtner usub, et pääses plekihunnikuks muutunud autost eluga vaid tänu jumalale. «Keegi hoolitses minu eest seal teel,» rääkis Bendtner. «Ma ei tea, mis või kes, aga seal oli keegi, kes mind aitas. Usun, et see lihtsalt polnud veel minu aeg siit ilmast lahkuda.»

«Politsei ja ka kõik teised ütlesid, et kui mul poleks turvavööd kinnitatud olnud, oleks ma hukkunud või tõsiselt vigastada saanud, nad ütlesid, et see oli ime,» jätkas Bendtner. «See oli suur šokk. Aga ma ei vaja õnnetusest ülesaamiseks psühholoogi abi. Sõitsin päev pärast õnnetust oma teise autoga, see polnud mingi probleem.»

Bendtner kinnitas, et tunneb end hästi, kuigi õlg on veel pisut hell. «Mul on ka hulganisti lõikehaavu ja sinikaid, lisaks põrutasin kõvasti oma põlvi, kui puuoks läbi ukse autosse tungis,» avaldas ta. «Põlved on sinised, aga midagi katki pole.»

Siiani omal käel treeninud Bendtner kummutas väited, nagu põhjustanuks avarii tema kiiruseületamine või hoolimatu sõit, vaid ta üritas vältida vastutulevat autot.

«Inimesed on väitnud, et õnnetuse hetkel sõitsim ma kiirusega 160 km/h. Ma ei tea, kust selline lollus tulnud on, aga see ei vasta tõele,» lausus Bendtner. «Mind see ei huvita, kui räägitakse, et sõitsin liiga kiiresti, kuna tean täpselt, mis juhtus. Tean igat sekundit, ma ei kaotanud hetkekski teadvust.»

Bendtneri sõnul ei esita politsei talle süüdistust, kuna ta ei rikkunud liikluseeskirju. «Õnnetuse põhjustas see, et üks teine auto sõitis vasakust reast mulle ette ja ma mõistsin, et kui kiiresti ei reageeri, sõidan talle otsa,» selgitas Bendtner. «Mul oli aega mõelda, et see võib väga halvasti lõppeda ja ma võin sealsamas surra. Haarasin roolist ja keerasin paremale, et seda autot vältida, aga selle tulemusel sõitsin teelt välja mitme väikse puu vastu.»

«Seisma jäin lõpuks põllu peal ja mu auto oli täiesti sodiks,» lisas Bendtner. «Olen lihtsalt õnnelik, et sain ise autost välja ja seisin omal jalal.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles