Räikkönenist võib saada Vetteli meeskonnakaaslane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: Reuters / Scanpix

Vormel-1 piloot Kimi Räikkönen võib jätkata karjääri Red Bulli rivistuses hea sõbra Sebastian Vetteli meeskonnakaaslasena.

Räikkönen ja tema mänedžer Steve Robertson pidasid nädalavahetusel enne Suzuka GP algust Ferrari boksis nõu Red Bulli nõustaja Helmut Markoga, vahendab iltalehti.fi F1 Racingu andmeid.

See oleks Räikkönenile ahvatlev võimalus, kuna soomlasel oleks võimaluse sõita tugeva autoga ning samal ajal kaasa lüüa ka ralli sarjas. Red Bull on nimelt WRC-sarjas Citroeni peasponsor.

Lisaks andis mänedžer Robertson meediale Jaapanis mõista, et Räikköneni lepinguläbirääkimistes osaleb ka selliseid meeskondi, kellel on lepingud mõlema piloodiga ka uueks hooajaks. See võib tähendada ainult Red Bulli, kuna tippmeeskondadest on vaid Red Bullil ja Ferraril mõlemad mehed uueks hooajaks kinnitatud. Red Bullil on kehtivad lepingud Vetteli ja Mark Webberiga.

Meeskond ei kavatse kindlasti loobuda üliandekast Vettelist, kuid Webber on viimasel ajal üsna kehvalt esinenud.

Endine vormelisõitja Mika Salo rõhutas seepeale: «Iga piloodi lepingus on punkte, mille järgi saab lepingut katkestada.»

Tagasi üles