Lotus toob vormel-1 sarja uue piloodi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fairuz Fauzy A1 GP'l Brands Hatchis.
Fairuz Fauzy A1 GP'l Brands Hatchis. Foto: Talking Sport/SCANPIX

Lotuse vormel-1 tiimi juht Mike Gascoyne kinnitas, et World Series by Renault sarjas teise koha saanud Fairuz Fauzy siirdub vormel-1 sarja. Esialgu plaanib Lotus noormeest kasutada küll testisõitjana, kuid hooaja lõpus võib Fauzy välja teenida ka piloodi koha.

Kuna Lotuse tiimil on toetajaid Kagu-Aasiast ning lisaks tegeleb tiimi asjadega AirAsia asutaja Tony Fernandes, siis sooviti kaasata mõni piloot ka sealt piirkonnast.

Kuna aga Lotusega liitub suure tõenäosusega Toyota piloot Jarno Trulli ning veel üks kogenud piloot, siis ei pääse Malaisia esindaja kohe rajale.

«Fairuz on tiimis, ilmselt varupiloodina või testisõitjana,»avaldas Gascoyne, vahendab crash.net. «Tal on annet, kuid me ei taha, et ta põruks võistlustel, kuna ta on kogenematu. Kui küsid ükskõik milliselt noorelt piloodilt, kas ta on valmis vormel-1 sarjaks, siis nad vastavad alati «jah», kuid päeva lõpus loevad siiski kogemused.»

Märksõnad

Tagasi üles