Räikkönen võib järgmisel aastal võistelda autoralli MMil

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen poodiumil.
Kimi Räikkönen poodiumil. Foto: AFP / Scanpix
Soome meediakanali MTV3 allika väitel peab Ferrari vormel-1 meeskonnast taandatud soomlane Kimi Räikkänen läbirääkimisi Citroeni meeskonnaga, liitumaks järgmisel aastal autoralli maailmameistrivõistluste karusselliga.

Väidetavalt oleks Red Bulli sponsorirahadega tegutsev Citroen valmis maksma soomlasele kaks korda suuremat palka, kuid Sebastien Loebile.

Räikkönenil on allika sõnul valida kahe vahel: kas sõita Citroeni roolis kaasa terve hooaeg või osaleda vaid mõnel rallil Petter Solbergi meeskonnas.

Solbergi meeskond kinnitas MTV3le, et nendega on soomlane neil teemadel rääkinud.

«Oleme Kimi tiimiga vestelnud võimaluse üle osaleda järgmisel aastal mõnel rallil,» kinnitas Solbergi meeskonna mänedžer Ken Reese.

Räikköneni vormel-1 karjäär jääb ilmselt katki, kuna McLaren otsustas soomlase asemel värvata Jenson Buttoni. Räikkönen on aga öelnud varem, et võidab kuninglikus sarjas edasi vaid juhul, kui tal on istumise all konkurentsivõimeline auto.

Tagasi üles