MTV3: Räikkönen allkirjastas Citroëniga lepingu

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: Lapresse

Soome uudistekanali MTV3 teatel on Kimi Räikkönen allkirjastanud lepingu autoralli MM-sarjas osaleva Citroëni meeskonnaga.

TV3 allika teatel sõidab Räikkönen tuleval hooajal Citroëni
noortemeeskonnas C4 WRC-ga. Uudistekanali teatel osaleb Räikkönen kõigil 13 MM-rallil, hooaega alustab soomlane aga juba jaanuaris Soomes sõidetaval rallil Artic Lapland.

Aastal 2011 võib Räikkönen naasta vormel 1-sarja Red Bulli võistkonda, kirjutab mtv3.fi. Red Bull sponsoreerib ka Räikköse rallihooaega.

Kimi Räikköse asjaajaja Riku Kuvaja lükkas aga MTV3 väite ümber, kirjutas Iltalehti.

Kuvaja kinnitas ajalehele, et Räikköse siirdumine autoralli MM-sarja Citroëni meeskonda pole veel kindel. «Ei pea paika [need väited],» ütles Kuvaja. «Kõik kaardid on veel lahti, nii et eks me näe.»

«Ma ei tea, kes see usaldusväärne allikas on,» kommenteeris Kuvaja MTV3 väiteid. «Ehk peaks nende käest küsima, aga me ise peaksime paremini teadma [kas leping on sõlmitud].»

Samas möönis Kuvaja, et ralli on Räikkösele tõsiseltvõetav alternatiiv järgmiseks aastaks, mil ta vormel 1-sarjas ei võistle. «Läbirääkimisi on peetud,» kinnitas Kuvaja. «Aga aeg näitab.»

Tagasi üles