Kaire Leibak vahetas treenerit

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Leibak
Kaire Leibak Foto: Mihkel Maripuu

Kolmikhüppaja Kaire Leibak teatas, et on lõpetanud koostöö oma seniste treenerite Mehis ja Kersti Viruga ning jätkab Andrei Nazarovi juhendamisel. Otsuse treenerit vahetada tõi päevakorda vajadus suuremate muutuste järele.

«Viimasel paaril aastal ei ole ma tulemuses loodetud edasiminekut saavutanud. Mina ja minu treenerid püüdsime parimat, kuid minu võimeid ei õnnestunud tulemuseks vormistada,» selgitas Leibak. «Nazarovi juhendamisel loodan leida varasema lennukuse. Lisaks toob treenerivahetus kaasa ka keskkonnavahetuse, mis peaks minu arengut samuti toetama.»

Treener Mehis Viru kinnitas infot Leibakuga koostöö lõppemisest. «Otsus oli mõnevõrra üllatuslik, kuid selge on ka see, et kui sportlane tunneb, et koostöö ei too soovitud tulemust, siis vägisi jätkamine oleks topelt kahjulik,» nentis Viru. «Isiklikult on aga kahju, et ühiselt seatud eesmärkide poole liigub Kaire nüüd üksi või siis uue treeneriga.»

Nazarovi sõnul tuli ettepanek koostööks Leibaku poolt. Eesti üks hinnatumaid kergejõustikutreenereid peab Leibakut andekaks sportlaseks ning oli pärast paar päeva kestnud kaalumist nõus temaga töötama.

«Kaires on potentsiaali kaugele hüpata,» uskus Nazarov. «Andsin talle ülevaate oma nägemusest, kuidas tema arengut edasi suunata. Järgmiseks õpime teineteist veidi enam tundma ja loodame, et koostöö saab olema tulemuslik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles