Veerpalu täitis Stockholmis miinimumeesmärgi­

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu.
Andrus Veerpalu. Foto: Raigo Pajula

«Lootsin lõpus kellegi kätte saada ja ära kägistada, aga ei õnnestunud kahjuks! Jäin prantslase selja taha, pidin rada vahetama ja hiljem ei jaksanud enam,» kahetses Stockholmi MK-sarja finaali klassikasprindis 28. koha saanud Veerpalu.


Kahekordne olümpiavõitja täitis küll oma miinimum­eesmärgi ja pääses veerandfinaali, kuid päris rahule siiski ei jäänud. Eesmärk oli ka seal kellelegi koht kätte näidata. «Keeruline ilm ja keeruline rada – palju paaristõukeid. Väga ette ei saanud ma kahjuks kordagi. Teised olid kiiremad,» tõdes Veerpalu.



Teine stardis olnud eestlane Kristina Šmigun-Vähi sai 48 osaleja seas 44. koha. Tema abikaasa Kristjan-Thor Vähi sõnul pole selles midagi üllatavat, sest Stockholmi kiire tänavasprindi rada pole eestlannale kunagi sobinud. «Ilmselt pole Kristina ka külmetushaigusest veel täielikult kosunud,» oletas Vähi.



MK-sarja finaal jätkub reedel Falunis, kui sõidetakse 2,5 ja 3,3 km pikkune proloog klassikatehnikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles