Ootamatult surnud noorjalgpalluri treener: Hans Kristjan võinuks kaugele jõuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ootamatult surnud noore jalgpalluri Hans Kristjan Rodima särk numbriga "7" Kivilinna gümnaasiumi fuajees.
Ootamatult surnud noore jalgpalluri Hans Kristjan Rodima särk numbriga "7" Kivilinna gümnaasiumi fuajees. Foto: Sille Annuk

Teisipäeva pärastlõunal suri ootamatult Tartu Tammeka ja Eesti noortekoondise jalgpallur Hans Kristjan Rodima.

17-aastane spordipoiss läks pärast koolipäeva Tartu Kivilinna gümnaasiumi 10. klassis üürikorterisse, et teha enne treeningut kerge uinak, mis jäi talle paraku viimaseks.

«Surma põhjus pole teada, uuringu tulemused selguvad nädala jooksul,» lausus Tammeka klubi juhatuse liige Madis Hünerson Postimehele.

Tammeka füsioterapeudi Ott Meeritsa sõnul käis Rodima mullu aprillis Tartu Ülikooli kliinikumis terviseuuringutel. «Noormehe näitajad olid korras,» kinnitas Meerits.

«Hans Kristjan võinuks jalgpallis kaugele jõuda,» ütles Tammeka esindusmeeskonna abitreener Norbert Hurt. «Eelmisel aastal kutsusin ta kolmeks nädalaks meistriliiga klubi treeningutele, et ta saaks nuusutada seda lõhna, kuhu ta peaks kunagi välja jõudma.»

Rodima tegi nii kuni 16-aastaste kui ka kuni 17-aastaste vutikoondises kaasa kahes kohtumises. U18 koondises jõudis ta teha ühe mängu, väravatearvet ta ei avanud.

Rodima ärasaatmine toimub esmaspäeval kell 12 Tartu Pauluse kirikust.

Copy
Tagasi üles