Korvpallurid pressivad kergejõustiklased hallist

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Iljuštšenko.
Anna Iljuštšenko. Foto: Toomas Huik

Poolteist aastat tagasi avaldasid Tartu kergejõustiklased nördimust, kui ülikooli spordiklubi otsustas sisehalli paigaldada korvpallipõranda ja -tribüünid. Nüüd on probleem jälle teravalt päevakorda tõusnud.

Aprilli algusest kuni mai keskpaigani peavad kergejõustiklased sisehalli jagama Tartu Rocki korvpalluritega, kes alustavad Eesti meistriliigas tähtsaid mänge ning tavapärasest suurema publikuhuvi tõttu korraldatakse kohtumised kergejõustikuhallis, kuhu mahub 4000 pealtvaatajat, kirjutab Õhtuleht.

«Siiani ei ole isegi teadet üles pandud, et saanuksime ümberkorraldusteks pisut valmistuda,» lausub Euroopa juunioride kolmikhüppemeistri Liane Pintsaare treener Mehis Viru, kelle sõnul halvab muudatus mitme tipu ja ligi 500 noorkergejõustiklase igapäevase töö.

Eesti parima kõrgushüppaja Anna Iljuštšenko treeneri Martin Kutman sõnul oli uudis väga halb, sest väljas enne mai keskpaika hüpata ei saa ja nii kaob kõrgushüppepaik Tartust ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles