Kristiansen jätkab sprinterite treenerina

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sprindikoondise norralasest peatreener Bjørn Kristiansen.
Sprindikoondise norralasest peatreener Bjørn Kristiansen. Foto: Raigo Pajula
Lõppenud hooajal püstitatud eesmärkidest kaugele jäänud Eesti murdmaasuusatajate spridikoondis jätkab ka tuleval hooajal norralase Björn Kristianseni näpunäidete järgi.

Teatavasti tehti Kristiansenile eelmisel nädalal toimunud suusaliidu juhatuse koosolekul ettepanek ametis jätkata ning pärast mõtlemisaja võtmist ning koondise liikmetaga asja arutamist ostsustas ta tööpakkumise vastu võtta.

«Kohtusime sprindikoondise liikmetega näost-näkku ning vestlesime sellest, et kuidas asjad on ning kuidas peaksid olema. Jõudsime vestluse käigus otsuseni,» sõnas Kristiansen. «Sportlastel on meie tegevusse usku.»

«Osad detailid vajavad veel täpsustamist, kuid olen suusaliidule teinud ettepaneku tema jätkamise osas,» lisas Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver.

Samas kui Kristiansen otsustas pakkumise vastu võtta, siis allkirju esialgu veel paberil pole. «Usaldame selles küsimuses üksteist,» täpsustas Kristiansen.

Praeguseks on selge, et sprindikoondis koguneb esmakordselt maikuus Otepääl ning, et ettevalmistuses tuleb võrreldes varasemaga sisse viia ka korrektiive.

«Mõned ideed on juba olemas ning ka sportlastel on mõtteid, et mida oleks vaja muuta. Eelkõige tuleb oma tugevaid külgi säilitada ning halbu asju parandada,» rääkis Kristiansen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles