Politsei: Lavroval polnud lootustki eluga pääseda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa kuldne naiskond Ateena olümpial. Natalja Lavrova on pildil paremalt teine.
Venemaa kuldne naiskond Ateena olümpial. Natalja Lavrova on pildil paremalt teine. Foto: Internet

Eile traagiliselt hukkunud kahekordsel iluvõimlemise olümpiavõitjal Natalja Lavroval ega tema nooremal õel Olgal polnud Venemaa liikluspolitsei hinnangul lootustki avariist eluga pääseda.

25-aastane Lavrova hukkus eile hommikul Venemaal Pensa lähistel raskes autoavariis. Lavrova istus õnnetuse hetkel juhi kõrvalistmel, autoroolis oli tema lapseootel õde Olga, vahendab Sovetski Sport.

Politsei esialgsel hinnangul sõitis Lavrova õe juhitud VAZ-2114 otsa vastutulnud Mazdale. Mis täpselt õnnetuse põhjustas, selgitab uurimine.

Saadud löögist paiskus VAZ teelt välja ning puhkes peagi leekidesse, aga õnneks jõudsid avariid pealt näinud ja seejärel peatunud möödasõitjad mõlemad naisterahvad autost enne suurema tulekahju puhkemist välja tõmmata.

Politsei esindaja kinnitas, et nii Lavrova kui ka tema õde hukkusid silmapilkselt ning neil polnud lootustki õnnetusest eluga pääseda. Mazda juht sai samuti tõsiselt vigastada ja ta on praegu intensiivravipalatis. Väidetavalt on Mazda juht välismaalane.

Seni teadaolevalt kiirustas Lavrova Pensasse, kuna sealses spordihallis algasid iluvõimlemisvõistlused, kust võtsid osa ka tema hoolealused.

Lavrova alustas iluvõimlemisega juba viieaastaselt. 1998. aastal võeti ta Venemaa koondisesse ja nii Sydneys kui ka Ateenas võitis ta Venemaa naiskonnaga võistkondlikus arvestuses kuldmedali. Lavrova on esimene iluvõimleja, kes kroonitud kahekordseks olümpiavõitjaks.

Pärast sportlaskarjääri lõpetamist asus Lavrova treenerina tööle Dünamos, peale selle töötas ta Moskvas olümpiakeskuses ja abistas treeningutel Venemaa koondise võimlejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles