Van Nistelrooy ei pääsenud Hollandi MM-koondisesse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Maarja Värv
Copy
Ruud van Nistelrooy
Ruud van Nistelrooy Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise peatreener Bert van Marwijk avalikustas täna esialgse koondise nimekirja, jättes sealt välja vanameistri Ruud van Nistelrooy.

34-aastane ründaja on Hollandi koondist esindanud 64 kohtumises ja löönud 33 väravat. Sel hooajal siirdus ta Madridi Realist Hamburgi, lootes teenida rohkem mänguaega ning näidates koondise peatreenerile, et ta pole oma võimeid kaotanud, vahendab uudisteagentuur AFP.

«Õnnitlen Ruudi, et ta pingutas selle nimel, et pääseks koondisesse,» lausus Van Marwijk. «Aga ta pole põlveprobleemide tõttu kaua mänginud ja tal oli raske püüda jõuda tagasi oma vanale tasemele.»

Esialgses nimekirjas on 30 meest, neist 23 sõidavad 11. juunil algavale MM-finaalturniirile. Van Marwijk teatab lõpliku nimekirja 1. juunil.

Hollandi koondis:

Väravavahid: Michel Vorm (FC Utrecht), Maarten Stekelenburg (Ajax), Sander Boschker (FC Twente)

Kaitsjad: Vurnon Anita (Ajax), Khalid Boulahrouz (Stuttgart), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Hamburg), Andre Ooijer (PSV), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Ajax), Ron Vlaar (Feyenoord), Edson Braafheid (Celtic)

Poolkaitsjad: Ibrahim Afellay (PSV), Orlando Engelaar (PSV), Nigel de Jong (Manchester City), Wesley Sneijder (Inter Milan), Stijn Schaars (AZ Alkmaar), Demy de Zeeuw (Ajax), Wout Brama (FC Twente), David Mendes da Silva (AZ Alkmaar), Mark van Bommel (Müncheni Bayern), Rafael van der Vaart (Madridi Real)

Ründajad: Ryan Babel (Liverpool), Eljero Elia (Hamburg), Klaas-Jan Huntelaar (AC Milan), Dirk Kuyt (Liverpool), Robin van Persie (Arsenal), Otman Bakkal (PSV), Jeremain Lens (AZ Alkmaar), Arjen Robben (Müncheni Bayern)

Tagasi üles