Levadia lõpetas peatreener Igor Prinsiga lepingu

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia treening
Levadia treening Foto: Liis Treimann

Jalgpalliklubi Levadia lõpetas poolte kokkuleppel töölepingu peatreeneri Igor Prinsiga, kelle kohuseid hakkab täitma meeskonna senine II juhendaja Aleksandr Puštov.

«FC Levadia juhatus ja Igor Prins jõudsid ühisele seisukohale, et esindusmeeskonna edasise arengu ja meistritiitli saavutamise huvides on vajalikud muudatused. Seetõttu sündis ka otsus vahetada peatreenerit,» selgitas FC Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson.

Igor Prins liitus FC Levadiaga 1999. aasta alguses, kui JK Tallinna Sadama jalgpallurid siirdusid klubide ühinemise järel FC Levadia koosseisu. Aastatel 1999-2003 oli Prins FC Levadia esindusmeeskonna mängija ning 1999. ja 2000. aastal krooniti ta nii Eesti meistriks kui karikavõitjaks.

Alates 2003. aasta juunist kuni 2008. aasta märtsini oli Prins Tarmo Rüütli kõrval FC Levadia abitreeneriks ning sai osa veel kolmest meistritiitlist ja kolmest karikavõidust. 3. märtsil 2008 nimetati Prins FC Levadia peatreeneriks ning samal ja ka järgneval aastal tüüris ta meeskonna Eesti meistriks. Prinsi viimaseks saavutuseks FC Levadia peatreenerina jäi Eesti karikavõit tänavu kevadel.

«Igoril on klubi ees hiiglaslikud teened ja meil on inimlikult väga kahju koostööd lõpetada. Avaldan talle kogu klubi nimel tänu tehtud töö eest ning soovin edu ja kordaminekuid tulevikus,» lisas Hohlov-Simson.

Aleksandr Puštov liitus FC Levadiaga 1. detsembril 2006, kui temast sai Esiliigas mängiva FC Levadia II abitreener. Alates 2008. aasta juulist oli Puštov FC Levadia II peatreener.

Puštovi debüüt FC Levadia peatreenerina leiab aset kolmapäeval, kui Eesti karikavõistluste 1/32-finaalis kohtutakse võõrsil JK Tallinna Kaleviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles