Heategevuskross «Tanel Leok ja sõbrad» tuleb taas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok
Tanel Leok Foto: SCANPIX

Eelmisel aastal esmakordselt toimunud heategevuskross «Tanel Leok ja sõbrad» oli üritus, mis sai hulgaliselt positiivset vastukaja, seega ei tekkinud korraldajatel kordagi küsimust, kas seda ka tänavu teha. 9. oktoobril sõidetakse Kose krossirajal tänavune heategevuskross, kus osalejate nimekiri kõvasti esinduslikum ja taas on tulekul ka oksjon, kus tuleb müügile paljuväärtuslikku. Sarnaselt eelmise aastaga lähevad nii krossi kui oksjoni tulud heategevuseks.

Tanel Leok koos korraldajatega on teinud tööd selles suunas, et osalejate nimekiri oleks tänavu esinduslikum, tänasel päeval saab kinnitada Taneli tiimikaaslase Davide Guarneri osalemist, kuid lähipäevil saab rahvusvaheliste tippsõitjate nimekiri veel täiendust.

Läbirääkimised käivad mitme sõitjaga ja on väga suur võimalus, et Kosel 9. oktoobril sõidetaval heategevuskrossil «Tanel Leok ja sõbrad» saab näha üht maailma kuulsamat krossimeest, kes seni Eestis veel käinud pole.

Loomulikult on esindatud Eesti absoluutne tipp, eesotsas Tanel Leoki, MX3 MM-etapil kolmanda koha saanud Juss Laansoo ja paljude teistega.

«Eelmisel aastal tuli kogu üritus hästi välja ja nii otsustasime traditsiooni jätkata. Sel aastal tahaks loomulikult asja veelgi suuremalt teha,» kommenteeris Leok. «Oleme rääkinud mitmete sõitjatega, kes on asjast väga huvitatud, loodame peatselt lõplikud kokkulepped ära teha. MM-sarja sõitjad suhtuvad heategevusse väga positiivselt ja on tulnud selle mõttega hästi kaasa. Usun, et suudame ka sellel aastal aidata neid, kes seda vajavad ja ühtlasi tuua maailma krossitipud Eestisse sõitma.»

Oksjonile, mis toimub enne autasustamist, tuleb müüki hulgaliselt maailma tippsõitjate varustust. Nii nende, kes praegu MM-sarjas sõidavad, kui nende, kes juba suurest spordist loobunud. Oksjoni ja krossi tulud lähevad sarnaselt eelmise aastaga heategevuseks, ka sellel aastal toetab üritus «Tanel Leok ja sõbrad» läbi õnnetuse liikumispuude saanud lapsi. 

Võistlusklassideks heategevuskrossil «Tanel Leok ja sõbrad» on 50 cc, 65 cc, 85 cc, Open, Beginners, Säärud ja Mini MX.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles