Vene karud murdsid Taani meistri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšehhovi Medvedi maskott oli kodumeeskonna võidu järel «sillas».
Tšehhovi Medvedi maskott oli kodumeeskonna võidu järel «sillas». Foto: ch-medvedi.ru

Käsipalli Meistrite liiga C-grupi avamängus purustas Venemaa meister, eelmisel hooajal Final Fouri jõudnud Tšehhovi Medvedi külla tulnud Taani kullaomaniku Aalborgi üllatavalt kindlalt 39:29 (20:14).

Medvedi resultatiivseim oli Vassili Filippov 7 tabamusega, Aalborgile viskas rootslane Jan Emanuel Lennartsson 7 väravat.

Homme kohtub Mait Patraili tööandja Schaffhauseni Kadetten võõrsil Szegedi Pickiga ja kolmandas paaris võõrustab Minski Dinamo pühapäeval Hispaania pronksiomanikku Valladolidi Cuatro Rayasit.

D-grupis sai Põlvas treeninglaagris käinud Peterburi Lesgafti ülikool kodus jagu Sarajevo Bosnast (Bosnia ja Hertsegoviina) 32:27.

Teistes mängudes lõi Ciudad Reali Renovalia (Hispaania) kodus Flensburgi Handewitti (Saksamaa) 27:19 ja Zagrebi Croatia (Horvaatia) võõrsil Constanta HCMi (Rumeenia) 33:23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles