Mait Patrail: oma viga, et kaotasime

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail
Mait Patrail Foto: Schaffhauseni Kadetten

Eesti parima käsipalluri, Schaffhauseni Kadetteni liidri Mait Patraili sõnul tuleb Meistrite liiga avavoorus võõrsil Szegedi Pickilt saadud 26:29 kaotuse põhjusi otsida eelkõige enda tegutsemisest.



«Viskasime kuue meetri pealt umbes kümme korda mööda,» ütles Patrail. «Kohtunikud aitasid lõpus Picki. Oma süü, et kohtumine nii pingeliseks kujunes. Pidanuksime head võimalused realiseerima ja siis olnuks mängupilt hoopis teistsugune.»

Patrail kerkis seitsme väravaga, millest üks oli seitsme meetri karistusvise, üleplatsimeheks, kuid paraku jäi ta teisel poolajal Ungari klubi paranenud kaitse tõttu nullipoisiks. «Teisel poolajal polnud võimalust rünnakul vastast üks-üks ette võtta,» täpsustas Patrail.

Seitse minutit enne lõpuvilet jõudis Kadetten 2000 pealtvaataja kurvastuseks viigini 24:24, kuid viigi- või võidulootustele tõmbas kriipsu peale Iwan Ursici kolmas kaheminutiline karistus ning sellega kaasnenud eemaldamine 56. minutil.

Pühapäeval kohtub Kadetten võõrsil Taani meistri Aalborgiga, kes sai võõrsil Tšehhovi Medvedilt (Venemaa) 29:39 keretäie. Kolmandas C-grupi kohtumises oli Valladolidi Cuatro Rayas (Hispaania) võõrsil üle Minski Dinamost (Valgevene) 35:30.

Saksamaa 2. Bundesliga klubi Aue EHV pommitaja Janar Mägi tegi järjekordse hea mängu, kuid kahjuks ei päästnud see tema tööandjat napist 24:25 kaotusest. Eestlane tabas tosinast viskest kaheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles