Autosport.com: Tänak on rallispordi säravaim noor täht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Karli Saul

Markko Märtin avaldas autosport.com’ile antud intervjuus, et talle avaldab heameelt Ott Tänaku tänavune hooaeg ja ta usub, et 22-aastane eestlane tegi oma senise parima sõidu eelmisel nädalavahetusel Soome meistrivõistlustel.

«Tänak, keda peetakse rallispordi üheks säravaimaks nooreks täheks, võistles Soomes Ford Fiestal, oma esimesel rallil S2000-autoga ja juhtis võistlust enne katkestamist. Märtin tunnistas, et talle avaldas Tänaku esitus muljet ja ta tundis, et eestlasel polnud õnne,» kirjutas autosport.com.

Tänaku abiline Märtin kirjeldas eestlase tänavust hooaega järgmiselt: «See aasta on Oti jaoks eelkõige õppimiseks. Kui ta ise pole vigu teinud, on auto vahel üles öelnud, kuid see oli lihtsalt ebaõnn. See tundus tavaline väljasõit, mis muutus millekski hullemaks,» sõnas Märtin. «Kindlasti oli see üks Oti parimaid esitusi. Ta polnud kunagi varem Super 2000ga sõitnud konkurentsivõimeliselt ja ilma testimiseta minna ja Soome meistrivõistlusi juhtida, on väga hea. Nagu ma ütlesin, siis pole see tema parim aasta. Just enne Soome rallit võistles ta Eestis. Ta polnud kõige paremini võistlusteks valmistunud, aga esimesel katsel oli sekund kilomeetrit kohta kõigist kiirem, siis aga ütles mootor üles.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles