Pealtvaatajad tahtsid Kadetteni mängu järel kohtunikule kallale minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail (palliga).
Mait Patrail (palliga). Foto: Szegedi Pick

Seoses käsipalli Meistrite liiga tõttu tihedamaks läinud mängudegraafikuga tabas Mait Patraili koduklubi Schaffhauseni Kadettenit esimene tagasilöök koduses meistrisarjas. Kadetten viigistas Šveitsi liigas kodusaalis Thuni Wackeriga 32:32 (18:15).

Kadetten vormistas lõppseisu 25 sekundit enne lõpuvilet. Järgnenud rünnakul tegi Wackeri mängija jooksu ja võõrustajatel jäi 6 sekundit armuaega, kusjuures Kadettenil oli kahemeheline ülekaal.

«Väravavaht viskas omalt väljakupoolelt palli paremsisemisele, kes selle äärele edasi söötis. Wackeri mängija hüppas ala seest meie äärele ette, kui kohtunik vilistas hoopis otsajooksu,» kirjeldas Patrail otsustavaid sündmusi. «Äärmiselt kummaline otsus sellisel hetkel kodumeeskonna vastu. Tegelikult pidanuksime saama 7-meetri karistusviske. Osad pealtvaatajad tahtsid kohtunikule kallale minna ja meie mänedžerid olid väga vihased.»

Tiitlikaitsja resultatiivseimana 7 väravat, millest 4 olid 7 m karistusvisked, kogunud Patraili sõnul olid nad aga ise süüdi, et mäng nii pingeliseks kiskus.

«Läksime kergekäeliselt platsile. Teisel poolajal hakkasime kiirustama ja vastased kasutasid seda hästi ära,» ütles Patrail.

Kuue vooruga 11 punkti kogunud Kadetten säilitas tabelis liidrikoha. Kahe silma kaugusel on hooaega tublilt alustanud Marius Aleksejevi tööandja Kriens-Luzern, kes sai viimati jagu HC Arbonist 40:24. Eesti koondise väravavaht vahetati välja 10 minutit enne mängu lõppu.

Pühapäeval seisab Kadettenil võõrsil ees Meistrite liiga mäng Taani meistri Aalborgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles