Raske valik: kas parimaks noorsportlaseks valida Venno, Korjus või keegi muu?

Oliver Lomp
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman Eesti koondise särgis.
Rain Veideman Eesti koondise särgis. Foto: Artur Sadoski

Eesti aasta parima naissportlase, meessportlase ja treeneri valimine saab igale hääletajale tänavu olema raske ülesanne. Postimees.ee küsib, kas sama raske on välja valida ka aasta parimat noorsportlast (kuni 21-aastane).

Sellele tiitlile on suurimad kandidaadid ilmselt vormelisõitja Kevin Korjus, võrkpallur Oliver Venno ja korvpallur Rain Veideman.

Korjus võitis tänavu ülekaalukalt Renault Eurocup 2.0 sarja. See ei olnud aga niisama nurgatagune võistlus vaid sari, mille omal ajal võitnud mitmed praegused vormel-1 piloodid. Ühtlasi teenis Korjus poole miljoni euro suuruse stipendiumi sõitmaks järgmisel hooajal Eurocup 3.5 sarja.

Võrkpallur Oliver Venno on kahtlemata kuumem nimi, mis Eesti pallimängualadel Euroopas liikvel. Sloveenia klubi ACH Volley Blediga jõudis Venno Meistrite liiga Final Four turniirile ning ühtlasi mängis mees olulist rolli Eesti pääsemisel Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. Mõned peavad Vennot ka tõsiseks kandidaadiks aasta meessportlase tiitlile.

Rain Veideman see-eest on tõusnud Eesti korvpalli suurimaks tulevikulootuseks. Mullu mängus ta Rakvere Tarvase Eesti meistrivõistluste finaali jõudmises ääretult suurt rolli ning ka finaalseerias oli ta parim punktitooja. Selle hooaja alguses liitus Veideman Eesti meistri Tartu Rockiga.

Avalda arvamust, kas valituks peaks saama Oliver Venno, Kevin Korjus või Rain Veideman. Või pead mõistlikumaks mõnda kolmandat kandidaati? Põhjenda oma valikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles