Mägi läheb operatsioonile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Mägi.
Janar Mägi. Foto: Mihkel Maripuu

Saksamaa käsipallimeeskonna Aue EHV pommitaja Janar Mägi läheb jaanuari lõpus jalaoperatsioonile, et eemaldada valu tegev liigliha vasaku jala kanna all. «Mind on see probleem pikemat aega kimbutanud, koormuse suurenedes lõi valu uuesti välja,» lausus Mägi.



Tabelis 18 klubi konkurentsis 12. reale langenud EHV teenis 2. Bundesliga lõunatsoonis kolme võidu ja ühe viigi kõrvale neljanda kaotuse, jäädes võõrsil alla Orenburgi TUSPO-le 25:30 (14:13). Eesti koondise tagamängija tegi hooaja kahvatuima esituse, visates 15 minutiga kõigest ühe värava.

«Mängisime alla igasugust arvestust. Vastane oli hästi valmistunud ja teadis meie taktikast kõike,» lausus Mägi.

Esimest hooaega välisklubis leiba teeniv Mägi üritab valu kiuste aidata Eesti koondist kuu lõpus peetavates EM-valikmängudes Makedoonia ja Ungariga.

Achilleuse kõõluse vigastusest pole täielikult paranenud ka Århusiga lepingu sõlminud Mikk Pinnonen, kelle debüüt Taani liigas 2. kohta hoidvas klubis võib lükkuda järgmisse nädalasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles