Taaramäe: Cofidis pelgab suurte staaride palkamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Cofidis

Jalgratturite Rein Taaramäe ja Kalle Kriidi tiim Cofidis on tänavu sügisel mitme nimeka mehega läbirääkimisi pidanud, kuid erinevatel põhjustel pole tehinguks läinud. Cofidis jäi teiste seas ilma Prantsuse grupisõidu meistrist Thomas Voecklerist ja belglasest Nick Nuyensist.

«Cofidis rääkis ka ühe tuntud hispaanlasega, kuid see mees tahtis oma arsti kaasa võtta ning seadis veel imelikke tingimusi,» teadis Taaramäe. «Kuna Cofidis koosneb peamiselt noortest ratturitest, kuluks kogenuma mehe tulek marjaks ära. Dopinguskandaalide tõttu peljatakse aga suurte staaride palkamist ja mis seal salata, ka rahakott seab omad piirangud.»

Cofidis üritas Quick.Stepist üle meelitada tänavusel Tour de France’il kaks etappi võitnud Sylvain Chavanelli, kuid aastatel 2005-2008 tiimis pedaalinud prantslase palgasoov käis üle jõu.

Cofidis on avalikult oma eelarveks nimetanud 8 miljonit eurot (125 miljonit krooni – toim.), kuid Taaramäe kahtleb, kas see ka reaalselt nii suur on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles