Reim: tiitel pole veel käes

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Martin Reim.
FC Flora peatreener Martin Reim. Foto: Raigo Pajula

FC Flora alistas täna jalgpalli Eesti meistrivõistlustel kindlalt 2:0 FC Levadia ja astus suure sammu meistritiitli suunas, ent Flora peatreener Martin Reim ei hakanud sündmustest ette ruttama.

«Tänane võit oli küll tähtis ja hea, kuid tiitel pole veel käes,» jäi Reim rahulikuks. «Neli rasket mängu on veel ees. Täna võib rõõmu tunda, aga varsti peame juba hakkama Kuressaare peale mõtlema.»

Ühe mängu vähem pidanud Flora edu Levadia ees on praegu neli punkti, seega peab Flora järelejäänud neljast mängust võitma vähemalt kaks, et Eesti meistriks tulla. Järgmisel laupäeval mängitakse võõrsil FC Kuressaarega, lisaks on veel ees kaks mängu Nõmme Kaljuga ning kohtumine Paide Linnameeskonnaga.

Tänast mängu kommenteerides oli Reim eriti rahul Flora kaitsemängijatega. «Tegelikult ühtegi sajaprotsendilist võimalust ei olnud kummalgi, otsustavaks said standardolukorrad. Eelkõige saan kiita oma kaitseliini, julgestus kaaslasele oli alati olemas,» sõnas ta.

Flora asus tänast kohtumist juhtima juba 11. minutil Markus Jürgensoni väravast, teise värava lõi Valeri Minkenen 45. minutil.

Reim kiitis ka kohaletulnud poolehoidjaid, staadionil jälgis tänast mängu üle 700 pealtvaataja. «Flora fännid elasid Lilleküla staadionil terve mängu häälekalt kaasa,» rõõmustas Reim. «Väga meeldis, et fänne oli täna rohkem tulnud, see andis poistele ka jõudu juurde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles