Glasgow Celtic tunneb Pareiko vastu elavat huvi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko (kollases).
Sergei Pareiko (kollases). Foto: Reuters/ScanPix

Eesti jalgpallikoondise väravavahi Sergei Pareiko vastu tunneb elavat huvi Šotimaa suurklubi Glasgow Celtic.

«Celticu väravavahtide treener Stevie Woods on käinud teda Eestis vaatamas ning ta leidis, et Pareiko on nende jaoks parim varinat. Ta on ka Pareikoga sel teemal rääkinud,» tunnistas väravavahi üleminekuga tegelev Marko Välja. «Väravavahtide treener ja peatreener Neil Lennon soovivad alates jaanuarist Pareikot näha enda meeskonnas.»

Kui treenerid soovivad Pareikot endale saada, siis lepinguni sõlmimiseni pole veel jõutud. «Woods ja Lennon tegid juhtkonnale ettepaneku, et Pareiko palgata ning praegu seisabki otsuse langetamine juhtkonna taga,» lisas Välja.

Praegu on väravavahtidest Celticu palgal poolakas Lukasz Zaluska, inglane Fraser Forster ja ameeriklane Dominic Cervi. Zaluska teenetest plaanib Celtic loobuda ning praegu meeskonnas laenul olev Forster siirdub Newcastle Unitedisse tagasi.

Samas sooviks Celtic teatavasti enda ridades näha praegust Manchester City teist numbrit iirlast Shay Givenit, kuid seal võib takistuseks saada mehe suur palgasoov. Sel hooajal City’s teiseks numbriks langenud Giveni vastu tunnevad elavat huvi mitmed Inglismaa kõrgliiga klubid, teiste seas on Givenit seostatud ka Manchester Unitediga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles