Kahel operatsioonil käinud Voskoboinikov kogub uuesti vormi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov
Vladimir Voskoboinikov Foto: SCANPIX

Eelmises MM-valiktsüklis üheks Eesti jalgpallikoondise põhiründajaks olnud Vladimir Voskoboinikov on operatsioonidest taastunud ning kogub vormi.



Viimati jooksis Voskoboinikov Eesti rahvusmeeskonna eest väljakule märtsis, kui võõral väljakul toimunud sõpruskohtumises kaotati 1:2 Gruusiale. Koondisekutse teenis ta ka mais, kui koduväljakul peeti sõpruskohtumisi Soome ja Horvaatiaga.

«Kevadel otsustasime, et mulle oleks vaja teha operatsioon, kuid esimene Eestis tehtud lõikus ei õnnestunud kõige paremini,» tunnistas Voskoboinikov, kellel oli probleeme vasaku meniskiga. «Augusti lõpus tehti mulle Saksamaal sama operatsioon uuesti.»

Kui alguses lootis Voskoboinikov, et mängupaus kujuneb lühikeseks, siis nüüd on tulnud platsilt eemal olla juba pikemat aega.

«Praegu teen iseseisvalt trenni, jookseme siin koos Andrei Stepanovi ja Jevgeni Novikoviga. Kui Levadia ka trenni teeb, siis harjutan ka koos nendega, kuid praegu on neil puhkus,» rääkis Voskoboinikov. «Prioriteediks on ikka uuesti välisklubisse saada. Eesti liigasse naasmine oleks viimane variant.»

Kui 2009. aastal teenis viimati Bakuu Neftšis pallinud ründaja kõigis kuues Eesti koondise MM-valikkohtumises mänguaega, siis vigastuse tõttu pole ta käimasolevas EM-valiksarjas veel koosseisu mahtunud.

«Alguses öeldi, et läheb poolteist või maksimaalselt kaks kuud ja augustis saan mängida, kuid nii ei läinud,» täpsustas Voskoboinikov. «Praegu saan juba korralikult trenni teha. Füüsiliselt ei ole ma veel sada protsenti valmis, kuid kõige olulisem on see, et olen terve.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles