Einaste ja Rehemaa loobusid tänasest võistlusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kein Einaste.
Kein Einaste. Foto: SCANPIX

Kein Einaste, Peeter Kümmel ja Aivar Rehemaa Kuusamo MK-etapi minituuri tänasel 15 km vabatehnikasõidus ei stardi. Kui Kümmel teadis juba varasemalt, et teeb Kuusamos kaasa vaid sprindil ja 10 km klassikasõidus, siis Rehemaale ja Einastele sai saatuslikuks külmetus.

Eilne 10 km klassikasõit peeti 19-kraadises pakases ja nii Rehemaa kui ka Einaste said vale rõivavaliku tõttu tõsiseid külmakahjustusi.

Rehemaa ei tundnud veel seitse tundi pärast võistlustki oma käsi. «Külmusin ära. Nägu on paistes, sõrme otsi ei tunne veel. Mul on nii, et kui üle 15-kraadi läheb, siis on seis juba kriitiline. See on minu omapära. Mõnes kohas tuleb kasuks, et kõhn olen, aga seekord mitte,» sõnas Rehemaa 

Peatreener Mati Alaveri sõnul stardivad tänasel 15 km vabatehnikasõidus Andrus Veerpalu, Jaak Mae ja Algo Kärp. Praegu on Kuusamos 16 külmakraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles