Northugi ülbitsemine hakkab varjutama tema suusaoskusi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel meeste murdmaasuusatamises valitsenud norralane Petter Northug pakub viimasel ajal rohkem kõneainet oma käitumisega.

Ka varasemalt ebaviisaka käitumisega silma paistnud Northugi viimane vägitükk leidis teatavasti aset nädalavahetusel, kui ta ei jõudnud pärast La Clusaz MK-etapi 30 km sõitu õigel ajal poodiumile. Northug sai selles sõidus teise koha. Lisaks ei kandnud ta auhinnatseremoonial võistlusnumbrit, mis on teatavasti kohustuslik, kirjutab NRK.

Kuigi intsidendi järel üritasid Norra suusakoondise liikmed Northugi kaitsta, siis paljud leiavad siiski, et norralasele on liiga palju lubatud ning nüüdsest on mees hakanud ka neid piire kompama.

Kui paljudel teistel aladel võidakse sellist käitumist taluda, siis suusatamine pole kindlasti koht, kus kaasvõistlejad peaksid ühe sportlase üleolevat suhtumist taluma.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles