Simonlatser: andsin endast poolfinaalis maksimumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Simonlatser
Timo Simonlatser Foto: Toomas Huik

Libereci MK-etapil vabatehnikasprindis tänu venelase Aleksei Pettuhovi diskvalifitseerimisele viimasel hetkel poolfinaali pääsenud Timo Simonlatser sõnas pärast võistlust Vikerraadiole, et sai teate edasijõudmisest kätte napilt enne oma poolfinaalsõitu, kuid suutis ennast võistluslainele tagasi viia, vahendab ERR Sport.

«Ega see veerandfinaalist edasipääs poolfinaali võis paljude jaoks kummaline olla, kuid see oli ilusti telepildis kõik olemas, võis arvata, et FISi poolt see mees maha võetakse. Õnneks sain 10-15 minutit enne poolfinaali teate kätte ning uuesti ennast võistluse lainele viia,» kommenteeris Simonlatser.

«Lõpuks see resultaat oli selline, et andsin ennast poolfinaalis maksimumi ja suutsin ennast esimest korda kümne sisse sõita,» rääkis Simonlatser ja kinnitas, et tänane koht kümne seas tagas talle ka Eesti Suusaliidu kriteeriumite kohaselt automaatselt pileti MMile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles