Kuidas Otepää MK-etapil kombekalt käituda?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusafännid tünnisauna mõnusid nautimas.
Suusafännid tünnisauna mõnusid nautimas. Foto: Marko Mumm

Politsei tuletab suusatamise MK-etapi ajal Otepääle autoga tulijatele meelde, et kogu liiklusskeem toimib sarnaselt eelmise aastaga: liikluseks on suletud ainult Tehvandi tee suunaga staadioni poole ja sinna pääsevad ainult korraldaja poolt väljastatud lubadega sõidukid.

Otepää linn on liikluseks avatud, kuid piiratud on peatumis- ja parkimiskorda, mis tähendab, et jälgida tuleb liikluskorraldusvahendeid.

Liiklust reguleerivad politseiametnikud ja Politseikolledži kadetid – segaduste ja hilinemiste vältimiseks tuleb arvestada, et liikluse reguleerijate märguanded on seaduseks ja kuuluvad kohesele täitmisele.

Otepääle saabumist tuleks planeerida väikese ajavaruga, et vältida ja vähendada viimasel minutil saabujate tekitatud liiklusseisakuid.

Otepää konstaablijaoskonna piirkonnavanem ülemkonstaabel Jaanus Kokkonen tuletab meelde, et sõidukitesse ei jäetaks nähtavale kohale väärtuslikke esemeid. Ta lisas, et mõlemal võistluspäeval on Otepää piirkonnas tavapärasest rohkem politseipatrulle ning kindlasti kontrollitakse sõidukijuhtide võimalikku joovet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles