Alaver: lähipäevad näitavad, kas Veerpalu osalemine MMil on ohus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu
Andrus Veerpalu Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Oslo MMiks valmistuvale Andrus Veerpalule valmistab taas muret põlvevalu, lisaks sellele on mehel ka viirusinfektsiooni nähud, mis on teinud kahekordse olümpiavõitja kurgu valusaks. Seetõttu oli Veerpalu sunnitud loobuma MMi peaproovist - Drammeni MK-etapist.

Eesti suusakoondise peatreeneri Mati Alaveri sõnul hakkasid Veerpalul põlved taas valu tegema Davosi laagri lõpus. «See on talle suuremal või vähemal määral alati vaevusi põhjustanud. Nüüd on olukord kuigivõrd viletsam. Ilmselt mõjusid keskmäestikus harjutamine ja tugev koormus,» sõnas Alaver mornilt. «Andrus ei kurda kunagi, aga kui kokku saime, siis ütles, et olukord on jama.»

 Eile Davosi laagrist naasnud Veerpaluga hakkab tööle füsioterapeut Lauri Rannama. Küsimärgi all on ka see, kui kiiresti taastub kahekordne olümpiavõitja viirusinfketsioonist. «Peame ühe päeva korraga võtma. Drammenis Andrus igaljuhul ei osale,» kinnitas Alaver.

Küsimusele, kas küsimärgi all on ka Veerpalu Oslo MMil osalemine, vastas Alaver: «Seda ei oska praegu öelda. Lähipäevad näitavad, kas see on nii.»

Veerpalu põhidistants 15 km eraldistardist klassikat sõidetakse Holmenkolleni MMil 1. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles