Olle: Veerpalu tippspordist loobumine tuli pisikese üllatusena

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Olle
Raul Olle Foto: Margus Ansu

Täna tippsuusatamisest loobumisest teatanud Andrus Veerpaluga mitu puuda soola ära söönud Raul Olle tunnistas, et kauaaegse treening- ja võistluskaaslase otsus tuli ootamatult.

«Pisikese üllatuse see valmistas,» tunnistas Eesti suusaliidu murdmaakomisjoni spordidirektorina leiba teeniv Olle. «Arvan, et Veerpalu tundis, et teatud vanusega kaasnevad tagasilöögid tervises. Ainus motiveeriv väljakutse olnuks kahe aasta pärast Val di Fiemmes toimuv MM. Ju ta ei näinud motivatsiooni nii kaua vaid ühe sihi nimel sporti teha.»

Olle pole viimastel päevadel Veerpaluga ühenduses olnud, kuid endise tippsportlasena kujutab hästi ette, millised mõtted 40-aastase vanameistri peas tiirlevad. «Tean, kui halb tunne on vahetult enne suurvõistlust haigestuda,» lisas ta.

Olle sõnul jätab Veerpalu Eesti fännidega hüvasti ilmselt 25.-27. märtsini Jõulumäel peetavatel Eesti meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles