Suusaliidu peasekretär: FISi esimese otsuse järel ma eriti optimistlik poleks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Järv.
Jüri Järv. Foto: Raigo Pajula

Positiivse dopinguproovi andnud kahekordne olümpiavõitja Andrus Veerpalu on kinnitanud, et pole keelatud aineid tarbinud. Eile avaldas ta kindlameelselt, et läheb oma süütuse tõestamiseks lõpuni välja. Kas või spordi arbitraažikohtusse.

Eesti Suusaliidu peasekretär Jüri Järv pidas võimalust Andrus Veerpalu puhtana pääsemiseks aga võrdlemisi ebatõenäoliseks. «FISi esimese otsuse järel ma nii optimistlik poleks. Tuleb valmistuda kõige hullemaks. Aga midagi ei saa välistada,» nentis ta.

Ometi ei kavatse Suusaliit ja Veerpalu ilma võitluseta alla anda. Selle nimel on palgatud ka tuntud tippadvokaat Aivar Pilv.

Pilv tunnistas, et on valmis koos Veerpaluga lõpuni välja minema, sest usub kahekordse olümpiavõitja süütust. «Advokaat peab lähtuma kliendi soovist. Ja kui klient seda soovib, siis mina olen valmis,» nentis Pilv.

Samas ei tahtnud ta kommenteerida, kui tõenäoliseks peab ta Veerpalu pääsemist dopingusüüdistusest: «Ma ei tahaks praegu sel teemal spekuleerida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles