Hamilton muutus auhinnagalal üliemotsionaalseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: Reuters / Scanpix

Lewis Hamiltonile ulatati eile Monte Carlos toimunud glamuursel tseremoonial vormel-1 maailmameistritiitli trofee, misjärel kõigi aegade noorim F1 meister end julgelt parimaks kuulutas.

23-aastane McLareni piloot pidi auhinna üleandmist ootama alates 2. novembrist, kui ta Brasiilias põnevas lõpuheitluses tiitli hankis.

«See aasta on olnud väga eriline, unistuste täitumine,» sõnas Hamilton. «See, et hoian käes pilootide trofeed, teeb mind nii uhkeks. See on tõestus suurele jõule ja vaimule, mis mind selle saavutuseni aitas. Tänane õhtu on olnud uskumatu, niivõrd eriline.»

«Olla siin koos printsi (Monaco Albert – toim.) ja oma perekonnaga, on samuti järjekordne võimas kogemus,» jätkas ta. «Te võite ette kujutada, kui emotsionaalne see hetk minu jaoks on, seista siin hoides seda auhinda – ma olen number üks.»

Tagasi üles