Monte Carlos kolmikvõidu võtnud Peugeot mudel sõidab Antsla rallil

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peugeot 207
Peugeot 207 Foto: Reuters / Scanpix
Homme Antslas toimuval rallil võistleb Peugeot 207 Super 2000l soomlane Jukka Hiltonen.

2008. aastal sõitis sama autoga edukalt PWRC-sarjas rootslane Patrik Sandell ning selle aasta alguses toimunud IRC etapil Monte Carlos võttis Peugeot 207 Super 2000-l sõitnud Peugeot tiim ajaloolise kolmikvõidu. Poodiumil võtsid kohad sisse Sébastien Ogier, Freddy Loix ja Stéphane Sarrazin.

Peugeot Spordi Rootsi meeskond on Antsla rallil Hiltoneni toetamiseks samuti kohal. Rootsi tiimi mänedžer Gert Blomquist: «Me oleme Antslas selleks, et kaaluda võimalust Peugeot Sport ka Eestisse tuua. Peugeot’l on lai valik autospordiks mõeldud sõidukeid, alates 207 Super 2000st ja 207 RCst kuni 207 Spiderini.»

Blomquist lisas, et Antsla ralli on hea võimalus auto lumel ja jääl proovilepanekuks.

«Ma olin juba ammu tahtnud Eestisse tulla, et näha, kuidas siin rallisid organiseeritakse. Kui Jukka teatas oma osalemisest Antsla rallil ning palus meid endale tehniliseks toeks kaasa, siis nägime selles suurepärast võimalust teda aidata ning ühtlasi ka Eestis rallit vaadata,» selgitas Antsla rallile tulemise mitmeid motiive Blomquist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles