Tanel Leok sai Montevarchis teise koha

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok
Tanel Leok Foto: De Carli Yamaha
Itaalia lahtiste motokrossi meistrivõistluste (Campionati Internazionali d’Italia Motocross) avaetapil Montevarchis Miravalli krossirajal tegi MX1 klassis head sõitu Tanel Leok, kes sai kokkuvõttes teise koha.

Sellel hooajal Yamaha Red Bull De Carli Teamis võistlev eestlane lõpetas esimese sõidu eelmise aasta MX1 klassi maailmameistri, Yamaha tehasetiimi sõitja David Philippaertsi ja tiimikaaslase Antonio Cairoli järel kolmandana, kaotades võitjale 7,242 sekundiga.

Tänavusel aastal AXO KTM Silver Action Teami ridadesse kuuluv Gert Krestinov finišeeris mainekas seltskonnas kuuendana.

Teise sõidu võitis Philippaertsi võistkonnakaaslane Joshua Coppins Uus-Meremaalt, 29,668 sekundiga kaotanud Leok oli selles sõidus teine ja esimese sõidu võitja Philippaerts kolmas. Krestinov selles sõidus punktilisa ei saanud.

Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus etapivõit 45 punktiga Philippaertsile, Leok oli 42 punktiga teine ja kolmanda poodiumikoha hõivas Cairoli, kes kogus 40 punkti. Krestinov oli vaid esimeses sõidus saadud 18 punktiga 11. kohal.

Tšempionaadi teine osavõistlus toimub 1. märtsil Cingolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles