Vormel-1 võib saada naispiloodi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danica Patrick
Danica Patrick Foto: AP / Scanpix
Uus vormel-1 meeskond USF1 loodab tulla sarja 2010. aastal koos IndyCari sensatsioonilise naissõitja Danica Patrickuga, kellest võikski saada üks põhipiloot.

Patrick on üks IndyCari populaarsemaid piloote ja annaks USF1 meeskonnale kindlasti kõvasti populaarsust sponsorite leidmisel, kirjutab sponest.ee.

USF1 avalikustab oma plaanid 24. veebruaril ning tegutsema hakkavad nad Charlotte'is. Sõitjakandidaatide nimekirjas on mitmeid piloote, kuid Danica Patrick on üks meeskonna põhilisi soove.

«Ta on vapustav. Ta pälvib palju pressi tähelepanu,» sõnas USF1 tehnikadirektor Ken Anderson. «Indianapolis Motor Speedway president Tony George oleks tõenäoliselt päris vihane, kui ma Patricku tema sarjast ära võtaksin, aga eks näis. Ma ei tea, kas see on midagi, mida ta teha tahab. Me tahaks teda kindlasti testimas näha ja sealt ka edasi minna.»

Ka mitmeid teisi sõitjaid on pakutud USF1 meeskonda. Teiste hulgas endist Toro Rosso pilooti Scott Speedi, kuid mainitud on ka endise F1 sõitja Derek Daly poega Conor Dalyt.

Märksõnad

Tagasi üles