Teleš sõlmis Soome meistriliiga klubiga lepingu

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väravavaht Vitali Teleš
Väravavaht Vitali Teleš Foto: Peeter Langovits

Endine TVMK esiväravavaht Vitali Teleš sõlmis Soome meistriliiga klubi FF Jaroga lepingu.

Mullu profikarjäärist loobumisest teatanud Teleš viibis Pietarsaari klubis testimisel jaanuari lõpus ning tegi kaasa ka ühe treeningmängu, mille Jaro võitis 1-0.

«Soome meistriliiga klubi FF Jaro president ja Vitali Teleš allkirjastasid lepingu, mis seob Teleši Jaroga kolmeks aastaks. Mul on väga hea meel, et leidsin talle võimaluse oma karjääri jätkamiseks,» ütles 25-aastase puuriluku üleminekuga seotud Marko Välja.

Ta lisas, et Teleš jättis väga hea mulje meeskonna peatreener Mika Laurikainenile ja Soome ühele hinnatuimale väravavahtide treenerile Jari Lehtole.

«Minu arvates on Teleš hea väravavaht. Hoolimata oma noorest east, on tegu juba väga kogenud väravavahiga. Ta teeb oma tööd väga hästi ja on pühendunud sellesse ning me võime talle julgelt usaldada meie meeskonna värava kaitsmise,» ütles Jaro treener Lehto.

«Jaro eest mängimine on väga hea võimalus oma karjääri jätkata ning ennast näidata. Eesmärgiks on muidugi tõusta esiväravavahiks ja mängida nii hästi,

kui võimalik,» ütles Teleš ise ülemineku kohta.

«Meeskond on noor ja hea. Tingimused klubis on väga head, eriti just talvel, sest neil on suurepärane oma sisehall.» lisas TVMK ridades Eesti meistriks ja karikavõitjaks tulnud Teleš.

Väravavahile jätsid hea mulje võistkonna treeningud ning peatreener. «Meeskonnas on mitu treenerit ja nad kõik võtavad osa treeningprotsessidest.»

Pietarsaari klubi FF Jaro lõpetas möödunud hooaja Soome Veikkausliigas 10 võidu, 5 viigi ja 11 kaotusega üheksandal kohal 14 võistkonna seas. Peamiselt noortest mängijatest koosnev meeskond sai hooaja viimases 11 mängus vaid kolm kaotust ning alustab eelolevat hooaega kõrgete ootustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles